Behöver du i Mörrum få hjälp med VVS?

Äntligen har jag fått kommunalt vatten och avlopp. Till att börja med krävdes det omfattande grävhjälp i trädgården och ut på gatan för att ansluta huset till avloppet och vattnet med nya rör. När väl det var gjort så fick jag hjälp av en rörmokare med invändiga jobb, och utan att gå in på alltför många detaljer ska jag i alla fall avslöja att jag vände mig till ett företag som heter SILAB, och det är ett företag för alla som behöver hjälp med VVS i Mörrum med omnejd. 

Det här är ett företag som verkligen är duktiga på det här med VVS i Mörrum med omnejd, och det märktes så väl att rörmokaren som hjälpte mig visste vad han gjorde. Jag har inget att klaga på och jag tycker att jag ville skriva ett inlägg om det här för att kunna vara till hjälp till er som behöver få hjälp inom VVS och dessutom befinner er i Mörrum med omnejd. Det är tryggt att som konsument få en så kallad VVS-garanti som anknyter till konsumentköplagen och konsumenttjänstlagen och alla som behöver VVS-service i Mörrum med omnejd omfattas av denna garanti när de vänder sig till SILAB. För övrigt hade jag inte så mycket mer att säga om just detta mer än att jag tycker att ni som befinner er här i Mörrum eller i närheten och behöver hjälp inom VVS självklart ska höra av er till SILAB. Ha det så bra på er allihopa och lova att ni kommer tillbaks till bloggen snart igen för att läsa om annat som jag tror att ni kan ha glädje av att få reda på.